Προγράμματα

Αίθουσα με όργανα Fitness και μυϊκής ενδυνάμωσης –TRX

Γυμναστείτε στην αίθουσα του γυμναστηρίου μας, το οποίο διαθέτει σύγχρονα όργανα fitness – μυϊκής ενδυνάμωσης – TRX κάτω από την καθοδήγηση προγράμματος γυμναστικής, προσαρμοσμένο στις δικές σας ανάγκες από τον υπεύθυνο γυμναστή μας. Συμπεριλαμβάνετε φυσικά αν θέλετε κολύμβηση στην διαθέσιμη διαδρομή της μεγάλης πισίνας.

Baby swimming

Στην ειδικά διαμορφωμένη θερμαινόμενη (31οC) πισίνα υλοποιούμε πρότυπο πρόγραμμα για μωρά από 3 μηνών με τη συνοδεία της μητέρας ή του πατέρα. Η κολύμβηση βρεφών προσφέρει τη δυνατότητα στο μωρό να κρατήσει την επαφή του με το υγρό στοιχείο, να μετατρέψει τα κολυμβητικά αντανακλαστικά σε συνειδητές αντιδράσεις και να εξελίξει σε βάθος χρόνου την κολυμβητική ικανότητα του βρέφους – νηπίου – παιδιού. Η εκμάθηση γίνεται από έμπειρους προπονητές αποφοίτων ΤΕΦΑΑ με ειδικότητα στην κολύμβηση και με πιστοποίηση από τον WABC (World Aquatic Babies Congress) Παγκόσμιο Οργανισμό Βρεφικής Κολύμβησης.

Ακαδημίες κολύμβησης

Ολοκληρωμένα εκπαιδευτικά προγράμματα για παιδιά από 4 ετών και άνω. Εκμάθηση και ανάπτυξη των κολυμβητικών ικανοτήτων των παιδιών σας υπό την καθοδήγηση εξειδικευμένων προπονητών. Τα παιδιά χωρίζονται σε επίπεδα σύμφωνα με την κολυμβητική τους ικανότητα και την ηλικία τους.

Aqua aerobic

Πρόγραμμα με εξειδικευμένες ασκήσεις αεροβικής μέσα στο νερό που γυμνάζουν όλο το σώμα χωρίς να επιβαρύνονται οι αρθρώσεις.

Aqua Zumba

Εάν αγαπάτε το Aqua Aerobic, τότε θα λατρέψετε την Aqua Zumba. Μία αερόβια άσκηση υπό λάτιν ρυθμούς που μπορεί να γίνει αποτελεσματικά και μέσα στο νερό. Χορέψτε και γυμναστείτε χωρίς να επιβαρύνετε τη μέση και τις αρθρώσεις και κυρίως χωρίς να καταλάβετε ότι γυμνάζεστε.

Aqua yoga

Ολοένα και περισσότεροι λάτρεις της Yoga ακολουθούν τη Yoga στο νερό. Οι κλασσικές ασκήσεις Yoga γίνονται μέσα στο νερό όπου το σώμα ανταποκρίνεται σε τεντώματα, τα οποία έξω από το νερό κάποιος δεν θα μπορούσε να εκτελέσει. Το σώμα ισορροπεί καλύτερα και προστατεύεται από τυραυματισμούς. Η yoga παντρεύετε το νερό και φτιάχνουν ένα μοναδικό συνδυασμό ευεξίας. Δύο φορές την εβδομάδα, αρκούν για να νιώσετε μια ολοκληρωτική αλλαγή στο σώμα σας!

Γυμναστική για εγκύους

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει ασκήσεις σωστής αναπνοής – το ομορφότερο δώρο που μπορείτε να προσφέρετε στο μωρό σας κατά την κύηση – ασκήσεις ενδυνάμωσης όλων των μυών, διατάσεις για να ξεδιπλωθεί το σώμα της εγκύου, που τόσο γρήγορα αλλάζει μέρα με τη μέρα, ασκήσεις εμπέδωσης αλλά και αλλαγής στάσης του εμβρύου, κατά τα τελικά στάδια της εγκυμοσύνης και φυσικά ασκήσεις χαλάρωσης, που τόσο ανάγκη έχει το μωρό και η μητέρα! Επίσης περιλαμβάνονται και ασκήσεις εξοικείωσης για γέννα στο νερό. Και όλα αυτά μέσα στο υγρό στοιχείο που το βάρος των κιλών παύει να υπάρχει κι ισχύει μόνο η πραγματική ξεκούραση και το να μάθουμε να αφηνόμαστε…

Θεραπευτική άσκηση στο νερό (γνωστή και ως υδροθεραπεία)

Πρόγραμμα αποκατάστασης από τραυματισμούς με εξειδικευμένες ασκήσεις για μυϊκή ενδυνάμωση και αποκατάσταση παθήσεων εκμεταλλευόμενοι τις ευεργετικές επιδράσεις του νερού. Είναι γνωστό στην επιστημονική κοινότητα ότι η πλειονότητα των τραυματισμών και των παθήσεων , θεραπεύεται πολύ πιο αποτελεσματικά και σύντομα με τη βοήθεια της θεραπείας στο νερό.